FAST & FURIOUS

Wat is een snorfiets

Een snorfiets is een brommer welke niet sneller kan rijden dan 25 km p/u. Je hoeft geen helm te dragen wat je extra veel vrijheid geeft. Deze tweewieler herken je het snelst aan de kentekenplaat achterop welke blauw is in tegenstelling tot geel bij de normale bromfiets. De snorfiets is een perfect alternatief voor de fiets en zeer betaalbaar.


Snorfiets leasen kan natuurlijk ook

snorfiets_leasen

Bij Fast en Furious kun je ook een elektrische of benzine snorfiets leasen. Met deze constructie kun je een snorfiets kopen op afbetaling en betaal je elke maand een klein bedrag. Het totale aankoopbedrag kun je in maximaal 72 maanden terugbetalen en geeft je de mogelijkheid om zonder veel geld op de bank toch een nieuwe tweewieler te kopen! Een Tomos snorfiets kun je al vanaf 20 euro per maand in bezit krijgen om als voorbeeld te noemen.


Eenvoudig thuis laten bezorgen

Voor advies op maat kun je zowel terecht in onze online webshop als in onze showroom in Alphen a/d Rijn. Wil je eerst een proefrit maken? Kom dan langs in onze showroom. Je tweewieler kun je zelf afhalen op meerdere afhaallocaties in Nederland. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook! Het thuisbezorgen kost bij ons altijd 49,95 euro ongeacht waar je woont. Amsterdam is dus even duur als Rotterdam, Utrecht, of Texel! Je tweewieler wordt verzekerd vervoerd dus je loopt geen enkel risico.

Comments